Jeg modtager ikke mere tøj i øjeblikket..

Tøjsalg fra jer til mig

Er i trætte af det kæmpe arbejde der er ved at sælge det brugte børnetøj, som ikke fejler noget som helst?

Gebyr til leje af stand, pasning og klargøring af tøj til sin stand, billede materiale til Facebook, spørgsmål fra interesserede, aftaler om afhentning, PUHA der er MANGE ting man skal gøre når man sælger tøj selv.

Jeg vil gerne kigge jeres tøj igennem i fred og ro, og give jer et bud på hele herligheden. Jeg tager tøjet som det er (selvfølgelig vasket). I skal ikke tænke på at sorterer i størrelser eller stand, det skal jeg nok selv vurderer.

Jeg vil betale en pris for tøjet, som giver mig mulighed for at sælge tøjet kvalitetstjekket efterfølgende. Du får betaling for tøjet, men forvent ikke at jeg næsten vil give nyprisen, selvom tøjet næsten ikke er brugt. Så må du i arbejdstøjet og sælge det selv :-)

Send mig gerne en besked via overstående kontaktformular og jeg skal besvare den hurtigst muligt.

Tøj drop-off

Man er altid velkomen til at komme forbi med sit tøj ツ

Jeg søger generelt tøj fra str. 80 til str. 128 både pige og dreng.

Der er større chance for at jeg gerne vil købe tøjet, hvis man selv kommer forbi med det.

Adressen er:

Røjbækvej 2

7540 Haderup

Jeg søger mest tøj fra str. 80-128

Jeg ønsker ikke gammelt slidt tøj, tøj med huller eller pletter. Jeg ønsker pænt tøj som sagtens kan sælges videre.

Tøj forsendelse

  1. Lav et billede hvor jeg kan få en fornemmelse for, hvad det er for noget tøj du vil sælge. Ligesom på billedet til venstre.
  2. Lav en beskrivelse af mærker og stand på tøjet.
  3. Tæl hvor mange stykker tøj der er (babyhjelm/tynde huer, strømper, undertøj, savlesmækker, stømpebukser og andet småt tælles ikke med)
  4. Fortæl mig hvilken pris du selv ønsker for tøjet (Så kan jeg med det samme se, om vi kan matche hinanden i prisniveau - Jeg ønsker ikke at fornærme nogen)
  5. Når vi er enige om pris, så sender jeg dig en QR kode som skal scannes ved nærmeste GLS pakkeshop, så printer de et label.
  6. Jeg overfører pengene når jeg har modtaget en faktura fra dig (se nedenfor) og jeg har modtaget tøjet og kigget det igennem. Jeg er nød til at tjekke tøjet igennem inden betaling, da jeg desværre bliver snydt rigtig ofte med masser af pletter og huller i tøjet. Det er jeg rigtig ked af, men det håber jeg der er forståelse for.
  7. Jeg betaler som udgangspunkt altid for forsendelsen.

Betaling

Jeg betaler for tøjet, men forvent ikke den pris, som du selv kunne få for det, hvis du lagde en indsat i at få det solgt.

Til gengæld er det nemt at sælge til mig, fordi jeg er ligeglad med om det er sorteret i størrelser og jeg tager meget af én omgang i flere størrelser.

Så jeg sparer dig for mange timers arbejde.

Jeg betaler via bankoverførsel.

Faktura

Ja du skal lave en faktura til mig. Det skal man når man handler mellem private og virksomheder, der er dog intet moms på dit salg til mig, da du ikke er momsregistreret som virksomhed.

Jeg har gjort det nemt via denne knap nedenfor, at komme til en hjemmeside, hvor du nemt indtaster oplysningerne til fakturaen

Opret faktura

Se fakturaguide nedenfor

Rød er informationer om og til mig. De blå kasser er til eget brug.

Genbrugsbarn

Røjbækvej 2

7540 Haderup

CVR: 41200065

Fakturaen sendes til: genbrugsbarn@gmail.com

Kontakt mig her